BreakoutRooms - I har præcis 60 minutter til at bryde ud!

I et Breakout Room bliver jeres gruppe lukket ind i et aflåst rum. Her skal spillerne undersøge og udforske rummet på alle leder og kanter for at finde ledetråde, løse koder og gåder og vigtigst af alt, samarbejde og vidensdele, for at finde vejen ud af rummet inden for den fastsatte tidsramme. Breakout Rooms er altså perfekte som teambuilding og som afslutning på jeres mødedag.

I vores nabolokaler på Amaliegade 32 finder i vores 10 Breakout Rooms med plads til op til 66 deltagere. I kombination med vores Breakout GAME "Bomb in Box" kan I være helt op til 138 deltagere samtidig.
Breakout Rooms - Live Escape Room

  • Op til 138 deltagere samtidig

  • Fra pris: Kr. 1200,- (inkl. moms) pr. rum

  • Varighed: ca. 1-2 timer

  • 5 forskellige temaer

  • Afvikles i vores nabolokaler på Amaliegade 325/5 - (8 votes)

Præsentation: Escape Game - Bomb In A Box

Live Escape Game som afbræk fra mødet

Live Escape Game ’Bomb-in-a-box’ er en underholdende aktivitet, som vil give jer en sjov og lærerig afslutning på jeres mødedag.

I et Live Escape Game skal deltagerne samarbejde om at løse en række opgaver, som stiller forskellige krav til deltagernes evner. Nogle opgaver kræver logisk tankegang, andre kræver at man er kreativ, mens der også er brug for deltagere med tålmodighed og evnen til at holde overblik.

Kort sagt fungerer spillet altså rigtig godt som en teambuildingaktivitet for alle typer deltagere, hvor man oplever adrenalinsuset når uret tikker og den gode fællesskabsfølelse når man løser en af de mange opgaver.

Book Escape Game "Bomb In A Box" afslut mødet med en sjov og anderledes oplevelse.