Mødelokale: Den Lille Havfrue + H.C. Andersen

Book en kombination af Mødelokale Den Lille Havfrue og H.C. Andersen

Kombi-mødelokal med plads til max 72 deltagere. I kan benytte jer af lokalets mini bar, Chat Board, flipover, og 2 storskærme. Derudover er der et loungeområde i lokalet, som I frit kan bruge. 

Mødelokale Den Lille Havfrue og H.C. Andersen er adskilt af en skilledør der kan åbnes, så I kan benytte begge lokaler som et samlet lokale.


Kombi-mødelokale
Mødelokaler i københavn
Stort mødelokale i københavn
Mødelokale KBH
Mødelokale lounge
Mødelokale H.C. Andersen
Mødelokale den lille havfrue

Se video af mødelokalet

Mødelokale: Lille Havfrue + HC Andersen

  • 72 deltagere (Biograf)

  • 40 deltagere (Mødeborde)

  • 36 deltagere (Skoleborde/øer)

  • Pris: kr. 700,-/timen (ekskl. moms)

  • Størrelse: 64 m2 - inkl. loungeområde

  • Mulighed for forplejning (tilvalg)

  • Mulighed for Teambuilding (tilvalg)

  • Mulighed for BreakoutRoom (tilvalg)Mødelokale: Den lille havfrue + H.C. Andersen
5 stjerner
11 stemmer

Mødelokale Kombi - Den Lille Havfrue +  H.C. Andersen

Med en kombination af mødelokalerne Den Lille Havfrue og H.C. Andersen er der plads til max 72 mødedeltagere i samme lokale. Det aflange mødelokale har bl.a. et loungeområde samt direkte udgang til et hyggeligt gårdområde, som I kan benytte jer af, f.eks. i en pause. 


Mødedag med Forplejning

Hvis I ønsker forplejning til jeres næste mødedag hos CityMeetings, så kan vi sørge for forskellig lækker forplejning. Hos CityMeetings.dk bruger vi kun kvalitetsleverandører, hvor vi kan stå inde for produkterne. Se på vores forplejningsside hvilke muligheder for forplejning til jeres møde vi tilbyder.

Læs mere om Forplejning

Mødedag med Teambuilding

Hos CityMeetings er vi eksperter i at afvikle sjov og inspirerende teambuilding som giver deltagerne aha oplevelser og giver teamet et frisk pust. Alle vores øvelser er sjove at være med til og er ikke grænseoverskridende, så alle vil føle sig godt tilpas under forløbet. 

Læs mere om Teambuilding

Mødedag i kombination med Breakout Rooms

Med vores sjove og udfordrende Breakout Rooms, har I mulighed for at få en helt speciel mødedag. Som noget helt unikt kan vi tilbyde Breakout Rooms op til 66 deltagere samtidig og på samme lokation som vores mødelokaler. Læs mere, og bliv inspireret til jeres næste møde.

Læs mere om BreakoutRooms