Mødelokale: Den Lille Havfrue

Hyggeligt velindrettet mødelokale på 30 m2 og plads til 36 deltagere

Mødelokalet Den Lille Havfrue er et større mødelokale, hvor der er plads 36 deltagere i biograf-opstilling eller til 22 mødedeltagere ved mødeborde. I mødelokalet kan I benytte jer af lokalets mini bar, Chat Board (whiteboard med magnetfunktion), flipover, og storskærm. Lokalet kan slås sammen med H.C. Andersen, hvilket giver plads til 72 deltagere.


Mødelokale den lille havfrue
Mødelokale københavn City

Se video af mødelokalet

Mødelokale: Den Lille Havfrue

  • 36 deltagere (Biograf)

  • 22 deltagere (Mødeborde)

  • 18 deltagere (Skoleborde/øer)

  • Kombi med H.C. Andersen: 72 delt. Læs Mere

  • Pris: kr. 300,-/timen (ekskl. moms)

  • Book i minimum 3 timer

  • Mulighed for forplejning (tilvalg)

  • Mulighed for Teambuilding (tilvalg)

  • Mulighed for BreakoutRoom (tilvalg)Mødelokale – Den Lille Havfrue
5 stjerner
5 stemmer

Mødelokale - Den Lille Havfrue

Mødelokalet har plads til 36 mødedeltagere og kan desuden kombineres med vores mødelokale H.C. Andersen, hvilket giver plads til 72 deltagere i alt. Hos CityMeetings vil vi gerne have at i føler jer hjemme når I besøger os til jeres mødedag. Derfor har vi indrettet vores lokaler i et hyggeligt skandinavisk tema med mange detaljer, der er med til at skabe en god stemning så jeres møde bliver så udbytterigt som muligt.


Mødedag med Forplejning

Hvis I ønsker forplejning til jeres næste mødedag hos CityMeetings, så kan vi sørge for forskellig lækker forplejning. Hos CityMeetings.dk bruger vi kun kvalitetsleverandører, hvor vi kan stå inde for produkterne. Se på vores forplejningsside hvilke muligheder for forplejning til jeres møde vi tilbyder.

Læs mere om Forplejning

Mødedag med Teambuilding

Hos CityMeetings er vi eksperter i at afvikle sjov og inspirerende teambuilding som giver deltagerne aha oplevelser og giver teamet et frisk pust. Alle vores øvelser er sjove at være med til og er ikke grænseoverskridende, så alle vil føle sig godt tilpas under forløbet. 

Læs mere om Teambuilding

Mødedag med Breakout Rooms

Med vores sjove og udfordrende Breakout Rooms, har I mulighed for at få en helt speciel mødedag. Som noget helt unikt kan vi tilbyde Breakout Rooms op til 66 deltagere samtidig og på samme lokation som vores mødelokaler. Læs mere, og bliv inspireret til jeres næste møde.

Læs mere om BreakoutRooms