Mødelokale: Karen Blixen

Hyggeligt, mindre mødelokale på 22 m2 og plads til 10 deltagere

Mødelokalet Karen Blixen er vores mindste mødelokale, men hvor der er rigeligt plads til 10 mødedeltagere. I mødelokalet kan I benytte jer af lokalets mini bar, Chat Board (whiteboard med magnetfunktion), flipover, og storskærm.


Mødelokale københavn k
Mødelokaler
Mødelokale Karen blixen
Mødelokaler københavn

Se video af mødelokalet

Mødelokale: Karen Blixen

  • 10 deltagere (Biograf)

  • 10 deltagere (Mødeborde)

  • Pris: kr. 200,-/timen (ekskl. moms)

  • Mødelokale størrelse: 22 m2

  • Mulighed for forplejning (tilvalg)

  • Mulighed for Teambuilding (tilvalg)

  • Mulighed for BreakoutRoom (tilvalg)Mødelokale – Karen Blixen
5 stjerner
54 stemmer

Mødelokale - Karen Blixen

I dette mødelokale er indretningen inspireret af Karen Blixens berømte selvbiografi Mit Afrika. Det er vores mindste mødelokale med god med plads til 10 mødedeltagere, og der er alt hvad man kan forvente af et moderne mødelokale. Hos CityMeetings vil vi gerne have, at i føler jer hjemme når I besøger os til jeres mødedag. Derfor har vi indrettet vores lokaler i et hyggeligt skandinavisk tema med mange detaljer, der er med til at skabe en god stemning så jeres møde bliver så udbytterigt som muligt.


Mødedag med Forplejning

Hvis I ønsker forplejning til jeres næste mødedag hos CityMeetings, så kan vi sørge for forskellig lækker forplejning. Hos CityMeetings.dk bruger vi kun kvalitetsleverandører, hvor vi kan stå inde for produkterne. Se på vores forplejningsside hvilke muligheder for forplejning til jeres møde vi tilbyder.

Læs mere om Forplejning

Mødedag med Teambuilding

Hos CityMeetings er vi eksperter i at afvikle sjov og inspirerende teambuilding som giver deltagerne aha oplevelser og giver teamet et frisk pust. Alle vores øvelser er sjove at være med til og er ikke grænseoverskridende, så alle vil føle sig godt tilpas under forløbet. 

Læs mere om Teambuilding

Mødedag i kombination med Breakout Rooms

Med vores sjove og udfordrende Breakout Rooms, har I mulighed for at få en helt speciel mødedag. Som noget helt unikt kan vi tilbyde Breakout Rooms op til 66 deltagere samtidig og på samme lokation som vores mødelokaler. Læs mere, og bliv inspireret til jeres næste møde.

Læs mere om BreakoutRooms