Mødelokale: Majestæten

Hyggeligt, større mødelokale på 40 m2 og plads til 44 deltagere

Mødelokalet Majestæten er vores største mødelokale, med rigtig god plads 44 mødedeltagere i biograf-opstilling eller 20 mødedeltagere ved mødeborde. I mødelokalet kan I benytte jer af lokalets mini bar, Chat Board (whiteboard med magnetfunktion), flipover, og storskærm. Der er desuden et loungeområde, som I frit kan bruge.


Mødelokale i København k
Mødelokale hygge
Mødelokale Majestæten
Mødelokale lounge
Mødelokale City Meetings

Se video af mødelokalet

Mødelokale: Majestæten

  • 44 deltagere (Biograf)

  • 20 deltagere (Mødeborde)

  • 20 deltagere (Skoleborde/øer)

  • Pris: kr. 400,-/timen (ekskl. moms)

  • Størrelse: 40 m2

  • Mulighed for forplejning (tilvalg)

  • Mulighed for Teambuilding (tilvalg)

  • Mulighed for BreakoutRoom (tilvalg)Mødelokale – Majestæten
5 stjerner
6 stemmer

Mødelokale - Majestæten

Majestæten er er stort og rummeligt mødelokale, hvor der er plads til max 44 mødedeltagere, og der er alt hvad man kan forvente af et moderne mødelokale. I lokalet er der desuden et loungeområde, som I kan benytte jer af, f.eks. i en pause, eller arbejde i mindre grupper. Skal I bruge et mødelokale til flere deltagere, kan I booke vores kombi-mødelokale Andersen og Havfrue.


Mødedag med Forplejning

Hvis I ønsker forplejning til jeres næste mødedag hos CityMeetings, så kan vi sørge for forskellig lækker forplejning. Hos CityMeetings.dk bruger vi kun kvalitetsleverandører, hvor vi kan stå inde for produkterne. Se på vores forplejningsside hvilke muligheder for forplejning til jeres møde vi tilbyder.

Læs mere om Forplejning

Mødedag med Teambuilding

Hos CityMeetings er vi eksperter i at afvikle sjov og inspirerende teambuilding som giver deltagerne aha oplevelser og giver teamet et frisk pust. Alle vores øvelser er sjove at være med til og er ikke grænseoverskridende, så alle vil føle sig godt tilpas under forløbet. 

Læs mere om Teambuilding

Mødedag i kombination med Breakout Rooms

Med vores sjove og udfordrende Breakout Rooms, har I mulighed for at få en helt speciel mødedag. Som noget helt unikt kan vi tilbyde Breakout Rooms op til 66 deltagere samtidig og på samme lokation som vores mødelokaler. Læs mere, og bliv inspireret til jeres næste møde.

Læs mere om BreakoutRooms