KursusCenter i København K.

Lej billige kursuslokaler i København på timebasis hos CityMeetings. KursusCenter på Amaliegade 36 tæt ved Amalienborg, Kastellet & Nyhavn.

Lyse og billige kursuslokaler - med eller uden forplejning

Hos CityMeetings KursusCenter er der fokus på hygge og intimitet og indretningen af vores møde- og kursuslokaler er meget velegnet til afvikling af kurser, foredrag, undervisning, workshops og meget mere. Det er muligt, at leje kursuslokalerne på timebasis eller 1/1 dag(e), uger eller hvad jeres behov er til jeres kursus.

Lej kursuslokale - se ledige lokaler og book online

Hos CityMeetings kan I leje lokaler fra kr. 300,-/timen (ekskl. moms), ved indgåelse af en fast aftale eller, hvis I er en del af vores kontorhotel. Via vores online-booking, kan I nemt se hvilke lokaler der er ledige i vores KursusCenter og selv booke lokalerne til jeres kursus.


Find jeres kursuslokaler i byen

I dag findes der mange steder på nettet, hvor man kan få inspiration til at finde et passende KursusCenter med udlejning af lokaler baseret på ens ønsker til location, deltagerantal, indretning og pris.

Kursuslokaler i Danmark

Der findes landsdækkende portaler med konference-, møde og kursuslokaler, som f.eks. Danske KonferenceCentre, hvor I kan finde store konferencecentre med faciliteter til store konferencer eller mindre kursuscentre med faciliteter til mindre møder og kursus lokaler til f.eks. undervisning. Her kan man hurtigt kan spore sig ind på hvor man finder egnede lokaler med lige præcis de ønsker og behov man har.


City Meetings - KursusCenter med kursuslokaler i København

Hos City Meetings har vi flere forskellige møde- og kursuslokaler i vores afdeling i København. Kursus- og mødelokalerne er moderne indrettet med fokus på både funktionalitet og hjemlig hygge. I vil føle jer hjemme, så snart I træder ind ad døren til vores KursusCenter på Amaliegade i København. I kan enten leje lokaler på timebasis eller lave et fast samarbejde med os, hvor I lejer til særligt attraktive priser til længerevarende kursusforløb etc.

Hos City Meetings kan I afslutte en undervisnings- eller kursusdag med et besøg i et af vores populære Escape Rooms, som afvikles i vores nabo-lokaler i Amaliegade 32, hvor vores afdeling BreakoutRoom.dk har til huse. Her kan I prøve kræfter med en række spændende Escape Rooms. Den perfekte og overraskende afslutning, som vil give jeres kursusdeltagere en oplevelse, de sent vil glemme.

Kontorhotel & Kontorfællesskab

Mangler du et kontorlokale i københavn, så kan du leje et kontorlokale eller få en fast kontorplads i vores kontorhotel og blive en del af vores hyggelige kontorfællesskab og samtidig få en attraktiv firmaadresse centralt i København hos CityMeetings. 

Feedback fra vores gæster!