CityMeetings - MødeCenter

Amaliegade 36, 1256 København K.


I CityMeetings mødefaciliteter på Amaliegade 36 i København K byder vi jer velkommen til jeres næste mødedag, hvor I også kan prøve flere forskellige typer af underholdning i vores nabolokaler på Amaliegade 32.

På den måde kan jeres mødedag blive noget helt særligt, hvor I kan lave små pauser med f.eks. teambuilding-øvelser eller afslutte dagen med en tur i vores meget populære Breakout Rooms.

CityMeetings.dk er en del af SuperEvent Aps, der har afviklet events, fester, teambuilding og underholdning for firmaer og private siden 2006.


Faciliteter og området

Vores ny-indrettede mødelokaler er indrettet med storskærme, chatboards, flipovers og alt andet, som man kan forvente er til rådighed i et moderne mødelokale.

Når vejret er til det, opfordrer vi vores gæster til at nyde solen i bygningens gårdhave, hvor I kan nyde noget koldt til ganen og tage en pause fra mødet. 

Trænger I til at strække benene lidt mere, så kan I få stor glæde af en work-and-talk i nabolaget, hvor I kan nyde den flotte arkitektur på Amalienborg, se på naturen i Amaliehaven eller tage turen til Kastellet og gå en runde her.

Blot 800 meter fra vores mødelokaler ligger det altid hyggelige Nyhavn, hvor I kan finde mange spændende og hyggelige spisesteder.

Galleri - CityMeetings - Københavns Hyggeligste mødested

Lej kombi-mødelokale til mødedag i København
Lej mødelokale Majestæten hos City Meetings i København
Lej mødelokale H.C. Andersen hos City Meetings i København
Lej mødelokale den lille havfrue
Lej Karen Blixen mødelokale i københavn

 


Parkering

Der er forholdsvis gode muligheder for at finde ledige parkeringspladser på Amaliegade, især om eftermiddage og aften.

Betalingsparkering på Amaliegade:
(kl. 8-18: kr. 19/timen), (kl. 18-23: kr. 13/timen), (kl. 23-08: kr. 5/timen)

Gratis parkering lørdage efter kl. 17 og hele søndagen til mandag kl. 08.


Parkeringshuse:

Der ligger 2 parkeringshuse ca. 500 meter fra Amaliegade.

 

Metro/Tog:

  • Marmorkirken Metro (200 m), åbner sommeren 2019
  • Kongens Nytorv Metro (800 m)
  • Østerport Station (800 m)

Parker bilen gratis og tag metro/tog:

Tag metro til Kgs. Nytorv - Der er gratis parkering på følgende stationer:
Øresund (7 min.), Amager strand (8 min.) og Femøren (10 min.).

Tag S-tog til Østerport - Der er gratis parkering på følgende stationer:
Hellerup (6 min.), Klampenborg (14 min.), Bagsværd (20 min.), Buddinge (20 min.), Brøndby Strand (24 min.), Vallensbæk (24 min.), Holte (24 min.), Glostrup (25 min.), Værløse (27 min.), Albertslund (28 min.), Herlev (28 min.), Farum (30 min.), Taastrup (31 min.), Høje Taastrup (33 min.), Ballerup (34 min.), Greve (35 min.), Solrød Strand (36 min.), Hillerød (36 min.), Køge (45 min.) og Frederikssund (55 min.).

Mødedag med Forplejning

Hvis I ønsker forplejning til jeres næste mødedag hos CityMeetings, så kan vi sørge for forskellig lækker forplejning. Hos CityMeetings.dk bruger vi kun kvalitetsleverandører, hvor vi kan stå inde for produkterne. Se på vores forplejningsside hvilke muligheder for forplejning til jeres møde vi tilbyder.

Læs mere om Forplejning

Mødedag med Teambuilding

Hos CityMeetings er vi eksperter i at afvikle sjov og inspirerende teambuilding som giver deltagerne aha oplevelser og giver teamet et frisk pust. Alle vores øvelser er sjove at være med til og er ikke grænseoverskridende, så alle vil føle sig godt tilpas under forløbet. 

Læs mere om Teambuilding

Mødedag med Breakout Rooms

Med vores sjove og udfordrende Breakout Rooms, har I mulighed for at få en helt speciel mødedag. Som noget helt unikt kan vi tilbyde Breakout Rooms op til 66 deltagere samtidig og på samme lokation som vores mødelokaler. Læs mere, og bliv inspireret til jeres næste møde.

Læs mere om BreakoutRooms