Mødelokaler i København K.

Byens hyggeligste mødelokaler i København finder du hos CityMeetings på Amaliegade 36 tæt ved Amalienborg, Kastellet & Nyhavn.

Kreative og intime mødelokaler

Hos CityMeetings har vi sat fokus på hygge og intimitet og indretningen af vores mødelokaler er på samme tid klassisk og spændende og I vil helt sikkert føle jer hjemme, så der er rig mulighed for, at kreativiteten kan slippes fri og I derved får det optimale udbytte af jeres møde.

Møde med Teambuilding, Escape Room eller Walk-and-talk

I kan få et afbræk fra de "tunge" emner med teambuilding-øvelser i en time eller to eller ved at prøve kræfter med et af vores mange Escape Roomsi vores afdeling på Amaliegade 32. Skulle I have brug for noget frisk luft til hjernen, så er der oplagte muligheder for en omgang walk-and-talk på Kastellet eller en gåtur til Nyhavn.

Teambuilding med EscapeGAME

Et oplagt og meget populært afbræk er vores EscapeGAME Bomb-in-a-box, hvor I får sat kreativiteten og samarbejdet på prøve. I er opdelt i grupper af ca. 6 deltagere og skal på 60 minutter samarbejde omkring en række udfordrende opgaver. I fællesskab skal I klare den endelige opgave, at få desarmeret en bombe. Det er et medrivende og udfordrende game, som er både kreativt, sjovt og lærerigt. 

Læs mere om: Mobilt Escape GAME: Bomb-in-a-Box


Find jeres mødelokaler i byen

Når I afholder jeres mødedag væk fra jeres vante omgivelser, vil det være lettere for jer, at tænke anderledes i forhold til, hvis mødet afholdes internt hos jer. Flere undersøgelser bekræfter, at det resulterer i langt bedre resultater, når mødet holdes ude i byen.

I dag findes der mange steder på nettet, hvor man kan få inspiration til at finde et passende mødelokale udfra ens ønsker til location, deltagerantal, indretning og pris.

Mødelokaler i Danmark

Der findes landsdækkende mødelokale-portaler med, som f.eks. Danske KonferenceCentre, hvor I kan finde alt fra faciliteter til større konferencer til mindre mødelokaler og det er muligt, at filtrere sin søgning på et meget stort antal kriterier, så man hurtigt kan spore sig ind på hvor man finder mødelokaler med lige præcis de ønsker og behov man har.


City Meetings - Mødelokaler i København

Hos City Meetings har vi mødelokaler i vores afdeling i København, som kan tage op til ca. 40 mødedeltagere, afhængig af opstilling. Mødelokalerne er moderne indrettet med fokus på både funktionalitet og hjemlig hygge. I vil føle jer hjemme, så snart I træder ind ad døren til vores mødecenter på Amaliegade i København. I kan leje lokaler på timebasis og medbringe egen forplejning, som I ønsker eller I kan bestille take-away til levering.

Hos City Meetings kan I bestille teambuilding i form af teamøvelser, Escape Room eller Escape Game. Disse spændende udfordringer afvikles i vores mødecenter eller i vores nabo-lokaler i Amaliegade 32, hvor vores afdeling BreakoutRoom.dk har til huse. Her kan I prøve kræfter med en række spændende Escape Rooms. Det perfekte indslag og afbræk fra en mødedag.

Kontorhotel & Kontorlokaler

Har I brug for et kontorlokale i københavn, kan I leje et privat kontor eller I kan leje en fast kontorplads i vores kontorhotel og blive en del af vores hyggelige kontorfællesskab og samtidig få en attraktiv firmaadresse centralt i København.

Feedback fra vores gæster!