Mødelokale: H.C. Andersen

Hyggeligt mødelokale på 22 m2 med lounge og plads til 36 deltagere (I kombination med Den Lille Havfrue: 72 deltagere)

Mødelokalet H.C. Andersen er et større mødelokale, hvor der er plads til 36 deltagere i biograf-opstilling eller 22 mødedeltagere ved mødeborde. I kan benytte jer af lokalets mini bar, Chat Board, flipover, og storskærm. Derudover er der et loungeområde i lokalet, som I frit kan bruge. Lokalet kan slås sammen med Den Lille Havfrue, hvilket giver plads til 72 deltagere.


Mødelokale H.C. Andersen
Mødelokale lounge
Mødelokale KBH
Mødelokaler i KBH
Mødelokale Andersen

Se video af mødelokalet

Mødelokale: HC Andersen

  • 36 deltagere (Biograf)

  • 22 deltagere (Mødeborde)

  • 18 deltagere (Skoleborde/øer)

  • Kombi med Lille Havfrue: 72 delt. Læs Mere

  • Pris: kr. 400,-/timen (ekskl. moms)

  • Størrelse: 34 m2 - inkl. loungeområde

  • Mulighed for forplejning (tilvalg)

  • Mulighed for Teambuilding (tilvalg)

  • Mulighed for BreakoutRoom (tilvalg)Mødelokale – H.C. Andersen
5 stjerner
7 stemmer

Mødelokale - HC Andersen

Mødelokale H.C. Andersen er et større mødelokale med plads til max 36 mødedeltagere. Lokalet kan slås sammen med mødelokalet Den Lille Havfrue. På den måde kan der blive plads til max 72 mødedeltagere samlet i lokalet. I lokalet er der desuden et loungeområde, som I kan benytte jer af, f.eks. i en pause. Der er desuden direkte udgang til vores hyggelige gårdområde, hvor I kan få lidt frisk luft i pauserne.


Mødedag med Forplejning

Hvis I ønsker forplejning til jeres næste mødedag hos CityMeetings, så kan vi sørge for forskellig lækker forplejning. Hos CityMeetings.dk bruger vi kun kvalitetsleverandører, hvor vi kan stå inde for produkterne. Se på vores forplejningsside hvilke muligheder for forplejning til jeres møde vi tilbyder.

Læs mere om Forplejning

Mødedag med Teambuilding

Hos CityMeetings er vi eksperter i at afvikle sjov og inspirerende teambuilding som giver deltagerne aha oplevelser og giver teamet et frisk pust. Alle vores øvelser er sjove at være med til og er ikke grænseoverskridende, så alle vil føle sig godt tilpas under forløbet. 

Læs mere om Teambuilding

Mødedag i kombination med Breakout Rooms

Med vores sjove og udfordrende Breakout Rooms, har I mulighed for at få en helt speciel mødedag. Som noget helt unikt kan vi tilbyde Breakout Rooms op til 66 deltagere samtidig og på samme lokation som vores mødelokaler. Læs mere, og bliv inspireret til jeres næste møde.

Læs mere om BreakoutRooms