5/5 - (2 votes)

Disse 5 ting er der stor efterspørgsel på blandt mødebookere

I en undersøgelse foretaget af det globale mødenetværk IACC bliver det klargjort, at der bliver stillet nye krav fra mødedeltagere omkring både mødefaciliteter, forplejning, teknologi og fokus på personlig udvikling til møderne.

Når du som mødeplanlægger planlægger jeres næste møde, er der visse af disse ting, som vil være dit ansvar at sørge for er i orden. Andre ting på listen skal du sikre dig, at det møde-venue du vælger kan leve op til.

Her hos CityMeetings kan vi (selvfølgelig) leve op til de krav og behov som de fleste mødeplanlæggere har.


1. Sofaer og fleksible lokaler

Mange mødedeltagere og mødeplanlæggere ønsker flere aktive pauser, med muligheden for at sætte sig i mindre grupper og gå rundt blandt kollegaer.
Det vil sige mindre tid i traditionelle auditorier og konferencelokaler og mere tid i mindre mødelokaler, hvor det er muligt at flytte rundt på stole, borde og andre møbler, så man kan få den opsætning man selv ønsker på dagen.

Derudover ønskes der flere ”hyggekroge” med bløde møbler og sofaarrangementer både inde i mødelokalet og områder uden for lokalet, hvor man kan trække sig tilbage i en mere afslappet atmosfære.

2. Prøv noget nyt og så er teambuilding (igen) blevet meget populært i forbindelse med mødet

Dine mødedeltagere vil gerne have nogle kreative pauser i jeres møder. Hvad enten om jeres møde består af deltagere der kender hinanden i forvejen, eller om de er ukendte for hinanden, så ønsker de, ifølge undersøgelsen, at lære hinanden bedre at kende på en anderledes måde. Vi er alle sammen blevet mere og mere digitaliserede i vores hverdag og bruger mere tid på internettet. Derfor er der opstået et øget ønske og behov for at være fysisk sammen.
Det er både sundt for jeres videre møde og/eller arbejdsforløb hvis deltagerne lærer hinanden at kende på en anderledes måde, og det er godt for koncentrationen at tænke på noget helt andet for en stund.
Du kan også overveje at bruge teambuilding som en belønning for et veludført møde, og slutte af med nogle sjove øvelser eller i et Escape Room

3. Lette og lækre måltider og flere kreative pauser

Tendensen i hele samfundet er, som bekendt, at vi gerne vil være sundere og sætter pris på muligheden for et sundt alternativ i hverdagen. Og det kan også ses når der afholdes møder. Der er i stigende grad efterspørgsel på sunde og friske råvarerog det er vigtigt at forplejningen til mødet kan leve op til dette.
Hos CityMeetings samarbejder vi kun med kvalitetsleverandører, hvor der er altid mulighed for et sund og lækkert måltid mad til jeres mødedag.

4. Korte og målrettede møder

Tid er penge og tid er ofte en mangelvare. Og det ses i hvilke lokationer der bookes til møder. Der er stor efterspørgsel på praktiske lokationer der er centralt placeret hvor man hurtigt kan holde et møde, måske bare på et par timer. Mødet skal være godt planlagt og resultatorienteret og alle mødedeltagere skal kende til det klare formål med mødet inden.

5. Fokus på personlig udvikling

Når du afholder dit næste møde, så husk, at mødedeltagere er trætte af kedelige PowerPoint og at mødet er et kursus for alle. Sørg for at mødet bliver en oplevelse for deltagerne f.eks. med interaktive lege og prøv at inddrage elementer der fokuserer på den enkelte deltageres individuelle behov. Brug f.eks. en ekstern konsulent, der ved hjælp af nogle simple øvelser kan give mødedeltagerne en mulighed for personlig udvikling i kombination med det faglige indhold i mødet.



Er du klar til at afholde det næste møde?

Hvis du bruger de råd, gode idéer og andet du finder i vores blogindlæg som inspiration til jeres næste mødedag, så er I godt på vej til den perfekte mødedag med godt udbytte.

Husk, at hos CityMeetings kan vi altid hjælpe jer på vej til en god mødedag, med mulighed for, Teambuilding,  BreakoutRooms og forplejning til pauserne og undervejs.


Feedback fra vores gæster!


Få mere inspiration til bedre møder - læs flere spændende blog-indlæg fra CityMeetings.